METEO 16 DECEMBRIE 2018. Pe drumuri va fi POLEI

Embed:

Astăzi, cerul va fi noros. Ziua vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Pe drumuri va fi polei. Vântul va sufla slab din est. La Briceni şi Soroca sunt prognozate minus două grade. La Bălţi va fi minus un grad, iar la Orhei se aşteaptă zero grade. La Tiraspol va fi un grad Celsius, iar la Leova se aşteaptă două grade. La Cahul şi Comrat maxima va fi de trei grade Celsius.

În Capitală, se va înregistra un grad Celsius. În următoarele zile cerul va fi acoperit de nori. Termometrele vor oscila între minus opt grade pe timp de noapte şi plus două grade Celsius ziua.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid vor fi 13 grade Celsius şi va ploua, iar în capitala Italiei vor fi 10 grade. La Paris şi Londra se vor atesta opt grade Celsius. La Berlin meteorologii prognozează minus un grad, la fel ca şi la Viena şi Varşovia. La Budapesta şi Belgrad se aşteaptă zero grade Celsius. La Praga mercurul din termometre va coborî până la minus două grade. La Bucureşti va ploua slab şi se anunţă şase grade. La Atena maxima va fi de 16 grade, însoţite de ploi , iar la Ankara zece. La Kiev şi Moscova cerul va fi noros şi se vor înregistra minus patru şi respectiv minus 10 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu