METEO 15 noiembrie: Vreme rece şi mohorâtă. Care vor fi maximele termice

Embed:

Astăzi, cerul va fi înnorat. În nordul şi centrul ţării sunt posibile ploi slabe. La Briceni și Soroca sunt prognozate două grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de patru grade. La Tiraspol se aşteaptă cinci grade, iar la Leova - şase grade Celsius. La Comrat şi Cahul se vor înregistra şapte grade.

În Capitală astăzi vor fi cinci grade. În următoarele zile, vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, iar ziua se vor atesta maxime de până la șase grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 17 grade Celsius. În capitala Franței vor fi 14 grade, iar la Londra cu două grade mai mult. La Berlin termometrele vor indica 11 grade, iar la Roma se anunță 19 grade. La Viena, meteorologii prognozează nouă grade, iar la Praga şi Varşovia opt.

La Budapesta şi Belgrad se așteaptă 12 grade Celsius. La București temperaturile vor ajunge până la 11 grade. La Atena se aşteaptă maxime de 17 grade şi ploi. În capitala Turciei vor fi 9 grade. La Moscova şi Kiev se vor înregistra un grad, şi respectiv două grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu