METEO 15 DECEMBRIE 2018. Cerul va fi noros, iar pe arii extinse va ninge slab

Embed:

Cerul va fi noros, iar pe arii extinse va ninge slab. Pe drumuri va fi gheţus.

Vântul va sufla slab la moderat. La Briceni şi Soroca sunt prognozate minus două grade. La Bălţi va fi minus un grad, iar la Orhei se aşteaptă zero grade. La Tiraspol se va înregistra un grad, iar la Leova, două grade Celsius. La Cahul şi Comrat temperaturile nu vor depăşi trei grade.

În Capitală, astăzi se va înregistra doar un grad. În următoarele zile, cerul va fi acoperit de nori. Duminică va cădea lapoviţă. Temperaturile vor oscila între minus patru grade şi plus două grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros.

La Madrid vor fi 11 grade Celsius, iar în capitala Italiei cu un grad mai puţin. La Paris sunt prognozate două grade, iar la Londra şase. La Berlin se va înregistra doar un grad. La Viena şi Budapesta se aşteaptă zero grade, iar la Varşovia şi Belgrad un grad Celsius. La Praga termometrele vor indica minus un grad. La Bucureşti va ninge slab şi se anunţă zero grade. La Atena maximele vor fi de 18 grade, însoţite de ploi cu descărcări electrice, iar la Ankara vor fi zece grade. La Kiev şi Moscova cerul va fi noros şi se vor înregistra minus două grade şi, respectiv, minus trei grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu