METEO 14 noiembrie: Vreme rece şi precipitaţii sub formă de lapoviță. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Vremea se menţine rece. Astăzi vor cădea ploi slabe, la nord sub formă de lapoviță. Vântul va sufla din Sud-Est slab la moderat. La Briceni și Soroca sunt prognozate şapte grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai puţin. La Orhei maxima va fi de cinci grade. La Tiraspol, Leova şi Cahul se vor înregistra trei grade, iar la Comrat termometrele vor arăta două grade.

În Capitală, astăzi vor fi trei grade. În următoarele zile, vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, iar ziua se vor atesta maxime de până la șase grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 18 grade Celsius. În capitala Franței vor fi 14 grade, iar la Londra cu un grad mai puțin. La Berlin termometrele vor indica 11 grade, iar la Roma se anunță 20 de grade. La Viena meteorologii prognozează 12 grade, iar la Praga 10 grade.

În capitala Poloniei cerul va fi noros şi vor fi 9 grade. La Budapesta se așteaptă 14 grade, iar la Belgrad cu două grade mai mult. La București temperaturile vor ajunge până la 13 grade. La Atena va fi mai cald cu maxime de 18 grade. În capitala Turciei se aşteaptă 9 grade. La Moscova şi Kiev cerul va fi acoperit de nori şi se vor înregistra câte zero grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu