METEO 14 noiembrie: Vântul va bate cu putere în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi se va menţine Codul Galben de intensificare a vântului. Pe întreg teritoriul ţării vântul va sufla în rafale de până la 70 de km pe oră. Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 13 grade, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei vor fi 15, iar la Tiraspol se aşteaptă 16 grade. La  Leova se vor înregistra 17. La Comrat şi Cahul sunt anunţate 18 grade.

În Capitală, astăzi termometrele vor arăta 16 grade. În următoarele zile maximele vor oscila între 14 şi 17 grade. Noaptea se vor înregistra între şase şi nouă.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 11 grade, iar la Paris şi Berlin opt. La Londra va fi cu unul mai puţin. În capitala Italiei se va încălzi până la 16 grade. La Viena se aşteaptă opt grade, iar la Praga cinci. La Varşovia vor fi nouă grade. La Budapesta sunt anunţate 12 grade, iar la Belgrad 17. La Bucureşti sunt prognozate 18 de grade. La Atena şi Ankara vor fi maxime de 20 grade. La Kiev nu vor fi mai mult de 10 grade, iar la Moscova 6.

loading...

Lasă un comentariu