METEO 14 FEBRUARIE: Cer noros, iar pe alocuri va ninge. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, cerul va fi predominant noros. Dimineața, izolat va fi ceaţă şi gheţuş. Ziua pe arii extinse va ninge. La Briceni și Soroca, va fi minus un grad Celsius, iar la Bălți, cu un grad mai mult. La Orhei, se va înregistra un grad Celsius, iar la Tiraspol, două grade. La Leova, sunt prognozate trei grade, în timp ce la Comrat și Cahul, maximele vor ajunge până la patru grade Celsius.

Astăzi, în Capitală, mercurul din termometre va urca până la două grade Celsius. În următoarele zile, sunt prognozate ninsori slabe, iar maximele vor scădea până la un grad Celsius.

În cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 11 grade Celsius. La Londra şi Paris, vor fi şapte grade, iar în capitala Italiei vor fi cu două grade mai mult. La Viena şi Budapesta mercurul din termometre va indica patru grade Celsius. Pentru Belgrad şi Praga, meteorologii prognozează trei grade Celsius. Azi, la Bucureşti se vor înregistra cinci grade şi va ploua. La Kiev vor fi minus două grade, iar în capitala Rusiei - minus şapte grade Celsius. La Atena şi Ankara se vor înregistra 15 şi, respectiv, 13 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu