Meteo 14 Aprilie. Ploile de scurtă durată continuă în toată ţara

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, pe întreg teritoriul ţării vor cădea ploi de scurtă durată.

La Briceni și Soroca termometrele vor indica şapte grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra nouă grade, la Tiraspol 10 grade, iar la Leova şi Comrat cu un grad mai mult. La Cahul temperaturile vor ajunge la 12 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 10 grade Celsius. În următoarele zile, cerul va fi variabil şi vor cădea ploi. Ziua maximele vor varia între opt și 14 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între două și şapte grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar în unele regiuni vor cădea ploi. La Madrid se vor înregistra 24 grade Celsius, iar la Paris vor fi 12 grade. La Londra temperaturile vor ajunge până la 9 grade, la Roma 16 grade, iar la Berlin, Viena şi Praga vor fi 11 grade Celsius. 12 grade se vor înregistra la Varşovia, 17 grade la Budapesta şi 15 grade Celsius vor fi la Belgrad. La București cerul va fi variabil, cu valori de până la 12 grade. Maxime de 19 grade Celsius se aşteaptă la Atena, iar la Ankara vor fi 17 grade. La Kiev sunt prognozate 10 grade, în timp ce la Moscova termometrele vor indica şase grade Celsius.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu