METEO 14 APRILIE 2019: Cerul va fi variabil. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 29 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 30, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se anunţă 32 de grade, iar la Leova 33. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 34 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 32 de grade Celsius. În următoarele zile se va menţine vreme caniculară. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 33 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 26 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 24, la Londra 18, iar la Berlin 29. La Roma sunt prognozate 35 de grade Celsius, în timp ce la Viena vor fi cu două mai puţin.

La Praga şi la Varşovia se aşteaptă 29 de grade Celsius, iar la Budapesta şi la Belgrad se anunţă 32. În capitala României şi la Kiev, vor fi 31 de grade, iar la Atena maxima va ajunge la 34. În capitala Turciei termometrele vor indica 26 de grade, la Moscova va ploua, iar temperaturile nu vor depăşi 24 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu