METEO 13 noiembrie: FRIGUL a pus stăpânire pe ţară. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi înnorat, dar precipitaţii nu sunt prognozate. Vântul va sufla din Sud-Est slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi patru grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va ajunge la şase grade, iar la Tiraspol până la şapte grade. La Leova şi Comrat mercurul din termometre va urca până la opt grade, iar la Cahul - până la nouă.

În Capitală, astăzi vor fi şapte grade. În următoarele zile, cerul va fi variabil, iar temperaturile vor ajunge până la șase grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi posomorâtă. La Madrid se vor înregistra 19 grade Celsius. În capitala Franței vor fi 14 grade, iar la Londra cu un grad mai puțin. La Berlin termometrele vor indica 12 grade, iar la Roma sunt aşteptate 20 de grade. La Viena și Praga meteorologii prognozează 13 grade, iar la Varșovia 14. La Budapesta vor fi 16 grade, iar la Belgrad cu unul mai mult.

La București temperaturile vor ajunge până la 12 grade. La Ankara maxima va fi de 13, în timp ce la Atena de 18 grade. La Moscova se vor înregistra minus două grade Celsius, iar la Kiev se anunță 0 grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu