METEO 13 iunie: Temperaturi caniculare şi ploi cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi în cea mai mare parte a ţării va ploua cu descărcări electrice. Pentru raioanele Briceni şi Soroca meteorologii prognozează maxime de 29 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai cald. La Orhei şi Tiraspol maxima va fi de 31 de grade Celsius. 33 de grade vor fi la Leova. Pentru Comrat şi Cahul se anunţă maxime de 34 de grade Celsius.

Pe parcursul zilei de astăzi mercurul din termometre va urca până la 32 de grade. În următoarele zile sunt prognozate maxime de 28 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid meteorologii anunţă 26 de grade. La Paris cerul va fi senin şi se vor înregistra 18 grade Celsius. La Berlin vor fi 20 de grade, iar la Londra va fi cu un grad mai mult. În capitala Italiei vor fi ploi cu descărcări electrice, iar mercurul din termometre va indica 25 de grade Celsius. La Praga vor fi 20 de grade, iar la Viena mercurul se va ridica până la 22 de grade Celsius.

La Budapesta se aşteaptă ploi cu descărcări electrice cu 26 de grade în termometre. La Belgrad maximele vor urca până la 31 de grade. La Bucureşti şi Atena sunt prognozate 33 de grade. În capitala Turciei vor fi 30 de grade. La Kiev va ploua şi vor fi 26 de grade în termometre, iar la Moscova se vor înregistra 19 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu