METEO 13 IUNIE 2019: Cerul va fi variabil, iar în partea de nord a țării sunt prognozate ploi slabe

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, iar în partea de nord a țării sunt prognozate ploi slabe de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est slab până la moderat.

Până în data de 16 iunie este valabilă o avertizare cod galben de caniculă. La Briceni vor fi 28 de grade, iar la Soroca cu unul mai mult. La Bălți se așteaptă 30 de grade, iar la Orhei 31. La Tiraspol se vor înregistra 32 de grade. La Leova maxima va fi de 33, iar la Comrat și Cahul de 34.

Astăzi, în Capitală vor fi 32 grade. În următoarele zile, vremea va fi caniculară. Meteorologii prognozează maxime de până la 33 de grade și cer variabil. Vineri, se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Londra va ploua și vor fi 15 grade, iar la Paris, 21. La Berlin maxima va fi de 27 de grade, iar la Madrid de 29. La Roma cerul va fi senin și termometrele vor indica 33 de grade. La Praga sunt prognozate 26, iar la Viena 30 de grade. La Varșovia și Budapesta vor fi 33 de grade, iar la Belgrad cu unul mai mult. La Moscova se vor înregistra 21, iar la Ankara, 22. La Kiev maxima va fi de 31 de grade, iar la București de 32. La Atena sunt prognozate 33 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu