METEO 13 iulie: Cer variabil şi soare puternic. Câte grade va indica mercurul din termometre

Embed:

Astăzi, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius şi va ploua cu descărcări electrice, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 29 de grade, iar pentru Tiraspol meterologii prognozează 30 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul va fi cu un grad mai mult.

În Capitală, astăzi, vor fi 30 de grade. În următoarele zile vremea va fi caldă, cu maxime de 26 de grade. Luni sunt prognozate ploi cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare a Europei soarele va străluci din plin. La Madrid vor fi 35 de grade. La Paris se vor înregistra 28 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Londra mercurul din termometre va indica 25 de grade, iar la Berlin 27. La Roma se anunţă vreme frumoasă cu 33 de grade.

La Viena, Budapesta şi Belgrad sunt prognozate 28 de grade. La Praga maximele vor urca până la 26 de grade. La Atena şi Ankara vor fi 35 de grade. În capitala România cerul va fi variabil şi se vor înregistra 31 de grade. La Kiev vor fi 28 de grade, iar la Moscova vor cădea precipitaţii slabe cu 25 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu