METEO 13 ianuarie: Vreme rece, iar pe drumuri va fi polei. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în toată țara cerul va fi acoperit de nori, iar pe drumuri va fi polei. La Briceni și Soroca se vor înregistra minus cinci grade Celsius, iar la Bălți minus patru grade. La Orhei maxima va fi de minus trei grade, iar la Tiraspol și Leova se anunță două grade sub zero. La Comrat și Cahul se va înregistra minus un grad.

Astăzi, în Capitală se așteaptă două grade sub zero. În următoarele zile, vremea se menține rece, iar cerul va fi acoperit de nori. Meteorologii anunță maxime de până la trei grade cu plus.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Madrid, Londra și Roma vor fi 12 grade Celsius, iar la Paris cu un grad mai puțin. La Berlin se așteaptă ploi și opt grade cu plus. La Viena și Praga maxima va fi de șase grade, iar la Budapesta de patru grade. La Varșovia va fi lapoviță trei grade, iar la Belgrad două grade și va ploua.

La Atena se așteaptă zece grade. La Ankara sunt anunțate două grade, iar la Kiev minus un grad. Temperaturi sub zero sunt prognozate la București și Moscova unde se vor înregistra minus trei și, respectiv, patru grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu