METEO 13 februarie: Cer variabil şi vânt slab. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil în toată țara, iar vântul va sufla slab din nord. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat un grad Celsius, iar la Bălţi două. La Orhei sunt anunţate trei grade. La Tiraspol se vor înregistra patru, iar la Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maxima va fi de şase grade Celsius.

În Capitală astăzi vor fi patru grade Celsius. În următoarele zile, pe timp de zi, vor fi până la şase grade, însă pe timp de noapte se vor înregistra şi minus patru grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid se vor înregistra 14 grade, iar la Roma cu un grad mai puţin. La Paris se aşteaptă 10, iar la Londra 11 grade Celsius. La Berlin au fost prognozate opt grade Celsius.

La Viena se anunţă şapte grade, iar la Praga şi Varşovia cu un grad mai puţin. La Belgrad, Budapesta şi Bucureşti termometrele vor indica cinci grade Celsius. La Atena maxima va fi de opt grade, iar la Ankara 12. La Kiev cerul va fi înnorat şi se aşteaptă zero grade, iar la Moscova va ninge slab şi se va înregistra un grad Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu