METEO 13 februarie: cer variabil şi temperaturi în creştere

Embed:

Astăzi, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra patru grade, iar la Bălţi, cinci. La Orhei vor fi şase grade, la Tiraspol, şapte, iar la Leova, opt. La Comrat şi Cahul termometrele vor indica nouă grade.

În Capitală, cerul va fi variabil şi sunt anunţate şapte grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor indica între opt şi 14 grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi patru grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid şi Roma termometrele vor indica 16 grade. La Berlin se aşteaptă şapte grade, la Londra, nouă, iar la Paris, 11. La Viena se va încălzi până la nouă grade, iar la Budapesta vor fi 10. Cinci grade se vor înregistra la Varşovia, iar la Praga se aşteaptă până la şase grade.

În capitala României vor fi 10 grade, iar în cea a Greciei se va încălzi până la 16 grade. La Ankara nu vor fi mai mult de şase grade, iar la Kiev, trei. La Moscova cerul va fi înnorat, iar termometrele vor indica un grad Celsius.

loading...

Lasă un comentariu