METEO 12 septembrie. Astăzi vom avea temperaturi de vară. Vezi când se răceşte brusc

Embed:

Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit până în 18 septembrie, din cauza lipsei de precipitaţii. Astăzi, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 27, iar la Tiraspol, 28. La Leova, meteorologii anunţă 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul, maxima va ajunge la 30.

În Capitală, astăzi, vor fi 28 de grade Celsius. În următoarele zile, maximele vor oscila între 26 şi 29 de grade, iar minimele, între 8 şi 11.

În weekend vremea se răceşte brusc, astfel duminică mercurul din termometre va indica 22 de grade Celsius, iar pe timp de noapte se vor inregistra 11 grade.

Astăzi, în Europa, cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris, termometrele vor indica 30 de grade. La Londra se aşteaptă 24 de grade, în timp ce la Berlin va fi cu unul mai puţin. La Roma, maxima va fi de 32 de grade Celsius. La Viena şi Varşovia se vor înregistra 24 de grade, iar la Praga vor fi 22 de grade Celsius. La Budapesta se aşteaptă 26 de grade, iar la Belgrad, Bucureşti şi Kiev vor fi 28. La Atena va fi cer senin şi 31 de grade. La Ankara se anunţă 27 de grade, iar la Moscova, 26.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu