METEO 12 octombrie: Vreme caldă fără precipitaţii. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil în toată ţara, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 17 grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 19 grade Celsius. La Tiraspol şi Leova se vor înregistra 20 grade. La Comrat sunt anunţate 21 de grade Celsius, iar la Cahul maximele vor fi de 22 de grade.

În Capitală astăzi vor fi 21 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele nu vor depăşi 21 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid şi Berlin maxima va ajunge la 23 de grade Celsius. La Paris termometrele vor înregistra 24 de grade, iar la Roma - 25. La Londra se vor înregistra 20 de grade Celsius. La Viena şi Praga sunt anunţate 22 de grade, iar la Varşovia 21 de grade Celsius. La Budapesta şi Belgrad cerul va fi senin şi se vor înregistra 23 de grade. La Bucureşti şi Atena se așteaptă valori de 22 de grade. La Ankara vor fi 23 de grade Celsius.

La Kiev sunt prognozate 16 grade, iar la Moscova se vor înregistra 14 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu