METEO 12 iunie: Cer variabil, temperaturi generoase şi ploi cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi în nordul ţării sunt prognozate ploi însoţite de descărcări electrice. În sud, vremea va frumoasă cu cer variabil. La Briceni şi Soroca mercurul din termometre va indica în timpul zilei 28 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei, meteorologii anunţă maxime de 30 de grade. Cu un grad mai mult va fi la Tiraspol. 32 de grade sunt prognozate la Leova. La Comrat şi Cahul se vor înregistra câte 33 de grade Celsius.

Astăzi în Chişinău, mercurul din termometre va urca până la 31 de grade Celsius şi va ploua. În următoarele zile vom avea parte de cer noros cu maxime de 30 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid meteorologii anunţă 24 de grade. La Paris se vor înregistra 17 grade celsius, iar la Londra va fi cu un grad mai mult. La Berlin vor fi 22 de grade. În capitala Italiei cerul va fi senin, iar mercurul din termometre va indica 28 de grade Celsius. La Praga vor fi 22 de grade, iar la Viena mercurul se va ridica până la 28 de grade Celsius.

La Budapesta se aşteaptă ploi cu descărcări electrice cu 31 de grade în termometre. La Belgrad cerul va fi senin, iar maximele vor urca până la 34 de grade. La Bucureşti sunt prognozate 33 de grade, iar la Atena va fi cu un grad mai puţin. În capitala Turciei vor fi 30 de grade. La Kiev va ploua şi vor fi 28 de grade în termometre, iar la Moscova se vor înregistra 22 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu