METEO 12 iulie: Cer variabil şi temperaturi generoase în toată ţara. Când va ploua

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol, Leova şi Comrat se vor înregistra 30 de grade, iar la Cahul mercurul din termometre va indica 31 de grade.

În Capitală astăzi vor fi 30 de grade. În următoarele zile vremea va fi caldă, cu maxime de până la 31 de grade. Vineri şi luni sunt prognozate ploi cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare a Europei soarele va străluci din plin. La Madrid vor fi 34 de grade. La Paris, Londra şi Viena se vor înregistra 26 de grade. La Berlin vor fi 21 de grade, iar la Praga va fi cu un grad mai mult.

La Roma mercurul din termometre va indica 30 de grade Celsius. În capitala Poloniei sunt anunţate 25 de grade însoţite de precipitaţii. La Budapesta meteorologii prognozează 27 de grade, iar la Belgrad cu un grad mai mult. La Bucureşti cerul va fi senin şi vor fi 30 de grade. La Atena maximele vor indica 33 de grade, iar la Ankara 35. La Kiev vor fi 29 de grade, iar la Moscova vor fi 24 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu