METEO 11 septembrie: Ploi de scurtă durată şi vânt slab. Care vor fi maximele termice

Embed:

Astăzi izolat vor cădea ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 20 de grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova se așteaptă 23 de grade. La Comrat termometrele vor indica 24 de grade, iar la Cahul maxima va fi de 25 de grade Celsius.

Astăzi în Capitală, vor fi 22 de grade, sunt posibile precipitaţii slabe. În zilele următoare mercurul din termometre va urca până la 29 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 29 de grade. La Paris şi Viena se vor înregistra 28 de grade. La Londra mercurul din termometre va indica 22 de grade, iar la Berlin 25. În capitala Italiei vremea va fi frumoasă cu maxime de 32 de grade. La Praga sunt anunţate 26 de grade, iar la Varşovia 23.

La Budapesta şi Belgrad se aşteaptă 28 de grade celsius. La Bucureşti vor fi 26 de grade, iar la Atena 31. La Kiev vor fi 22 de grade şi vor cădea ploi slabe. La Moscova şi Ankara termometrele vor indica 24 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu