METEO 11 octombrie: Nu uitați umbrelele acasă! Se anunță ploi în toată țara

Embed:

Astăzi, în toată ţara va ploua. La Briceni și Soroca se vor înregistra 15 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 17 grade. La Tiraspol se așteaptă 18 grade Celsius. La Leova sunt anunţate 19 grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 20 de grade.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 18 grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 21 şi 24 de grade, iar noaptea vor oscila între 7 și 12 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 28 de grade, iar la Paris 19. La Londra se va înregistra 17 grade. La Berlin se aşteaptă cu un grad mai puţin. La Roma vor fi 26 de grade. La Viena se va încălzi până la 21 de grade. La Praga vor fi 16 grade şi la Varşovia termometrele vor indica 15 grade.

La Budapesta termometrele vor fi arăta 19, iar la Belgrad cu un grad mai mult. În capitala României vor fi 21 de grade. La Atena sunt prognozate 27 de grade însoţite de precipitaţii, iar la Ankara vor fi 25 de grade. La Kiev se vor înregistra 15 grade, iar la Moscova se aşteaptă 11 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu