METEO 11 iunie: Săptămâna începe cu temperaturi apropiate de pragul caniculei

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil izolat sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, iar vântul va sufla slab. La Briceni și Soroca sunt prognozate 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 29 de grade. La Tiraspol şi Leova sunt așteptate 31 de grade, iar la Comrat și Cahul vor fi 32 de grade.

În Capitală astăzi vor fi maxime de 30 de grade. Zilele următoare va fi şi mai cald. Chiar dacă meteorologii anunţă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, temperaturile vor fi aproape caniculare. La orele amiezii se vor înregistra până la 33 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, izolat sunt posibile precipitaţii slabe. La Madrid, Paris şi Londra vor fi 22 de grade Celsius. La Berlin sunt prognozate 25 de grade, iar la Roma vor fi maxime de 32 de grade. La Viena se așteaptă precipitaţii slabe cu 31 de grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai puţin.

La Praga mercurul din termometre va indica 26 de grade, iar la Belgrad, Atena şi Bucureşti meteorologii anunţă vreme caldă cu 31 de grade. La Varşovia sunt prognozate ploi slabe cu 27 de grade în termometre, iar la Ankara vor fi 30 de grade. La Kiev şi Moscova cerul va fi variabil cu 27 şi, respectiv, 20 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu