METEO 11 iulie: COCKTAIL METEOROLOGIC de vreme caldă şi ploi cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din est, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol, Leova şi Comrat se vor înregistra 30 de grade, iar la Cahul mercurul din termometre va indica 31 de grade.

În Capitală, astăzi vor fi 30 de grade. În următoarele zile vremea va fi caldă, cu maxime de până la 32 de grade. Sunt prognozate ploi cu descărcări electrice.

Astăzi, în cea mai mare a Europei vor cădea precipitaţii. La Madrid vor fi 34 de grade. În capitala Franţei se vor înregistra 24 de grade, iar la Londra, Berlin şi Viena va fi cu un grad mai puţin. La Roma mercurul din termometre va indica 30 de grade Celsius. La Praga vor cădea precipitaţii şi vor fi 22 de grade.

La Budapesta se vor înregistra 25 de grade, iar la Belgrad 29. La Varşovia şi Bucureşti vor fi 28 de grade, însoţite de ploi cu descărcări electrice. La Atena cerul va fi senin cu maxime de până la 31 de grade. La Kiev meteorologii anunţă 26 de grade, iar la Ankara sunt prognozate temperaturi caniculare, de 36 de grade. La Moscova vor fi 24 de grade, însoţite de ploi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu