METEO 11 decembrie 2019: Vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă

Astăzi, în ţară cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ploi slabe. La Briceni şi Soroca se vor înregistra trei grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei termometrele vor arăta cinci grade, iar la Tiraspol, şase. La Leova şi Comrat vor fi şapte grade, iar la Cahul se aşteaptă opt grade.

În Capitală, astăzi vor fi şase grade. În următoarele zile, termometrele vor indica între trei şi şapte grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi plus un grad Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea precipitaţii. La Madrid termometrele vor arăta 11 grade, iar la Paris şi Londra, opt. La Berlin se vor înregistra patru grade. La Roma vor fi 12. La Viena şi Belgrad sunt prognozate trei grade, iar la Praga şi Varşovia cu unul mai mult. În capitala Poloniei temperatura va fi de un grad. La Bucureşti nu vor fi mai mult de şase grade. La Atena maxima va fi de 16, iar la Ankara, de 10. La Kiev sunt anunţate patru grade, iar la Moscova, trei.
loading...

Lasă un comentariu