METEO 10 septembrie 2017: Vreme caldă, ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Vreme frumoasă ne promit meteorologii pentru astăzi. Cerul va fi variabil, izolat fără precipitaţii, iar vântul va sufla slab.

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 25 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 27 de grade, iar la Chişinău sunt prognozate 28 de grade Celsius. La Leova Comrat şi Cahul va fi cel mai cald, acolo mercurul din termometre va urca până la 30 de grade.

În următoarele zile, vremea se mai încălzeşte. În Capitală maximele termice vor fi de 33 de grade Celsius, iar noaptea termometrele vor indica până la 14 grade.

Pe litoral vremea se mai răcoreşte, dar rămâne bună pentru plajă. La Barcelona şi Odesa se vor înregistra 25 de grade Celsius. La Constanţa şi Budva termometrele vor indica 28 de grade, iar la Varna vor fi cu două grade mai mult.

În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 34 de grade Celsius, iar la Nisa – 19 de grade. La Salonic termometrele vor indica 28 de grade, iar la Larnaca vor fi 33 de grade Celsius. Pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 39 de grade.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu