METEO 10 mai: Temperaturi în creştere şi PLOI pe întreg teritoriul ţării

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil, iar pe alocuri vor cădea ploi slabe. La Briceni și Soroca se vor înregistra 14 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei se anunţă 16 grade, în timp ce la Tiraspol se aşteaptă 17. La Leova sunt prognozate 18 grade, iar la Cahul şi la Comrat maximele nu vor depăşi 19 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 17 grade Celsius. În următoarele zile vor cădea ploi, pe alocuri cu descărcări electrice. Maximele termice vor oscila între 19 și 24 de grade, iar minimele între opt şi 12.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, iar în unele regiuni va ploua. La Madrid, termometrele vor indica temperaturi de până la 25 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 17 grade, iar la Berlin cu unul mai puţin. În capitala Marii Britanii se anunţă 15 grade Celsius, la Roma 22 , în timp ce la Viena vor fi 20 de grade Celsius.

Valori de 17 grade se aşteaptă la Praga, iar la Varşovia, Budapesta şi Belgrad sunt prognozate 19 grade Celsius. Maxime de 18 grade se vor înregistra la Bucureşti, Kiev şi Ankara. În capitala Greciei se anunţă 24 de grade, pe când la Moscova valorile termice nu vor depăşi 23 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu