METEO 10 iulie: Nu uitați umbrelele acasă. Se anunță ploi cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil, iar pe arii extinse vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat, izolat în timpul descărcărilor electrice cu intensificări. La Briceni și Soroca vor fi 24 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 26 de grade, iar la Tiraspol 27 de grade. La Leova se vor înregistra 28 de grade. La Comrat și Cahul se așteaptă 29 de grade.

În Capitală astăzi vor fi 27 de grade. În următoarele zile vremea va fi caldă, cu maxime de până la 32 de grade. Sunt prognozate ploi de scurtă durată.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 36 de grade. În capitala Franţei se vor înregistra 24 de grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Berlin vor fi 21 de grade, însoţite de precipitaţii.

La Roma mercurul din termometre va indica 31 de grade Celsius. La Viena şi Belgrad sunt anunţate 26 de grade. La Praga vor cădea precipitaţii şi vor fi 20 de grade. La Varşovia sunt prognozate 27 de grade, iar la Budapesta cu două grade mai mult. La Bucureşti meteorologii anunţă 25 de grade, iar la Atena 30. La Kiev vor fi 27 de grade, iar la Moscova mercurul din termometre va indica 23 de grade. La Ankara se vor înregistra maxime de 35 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu