METEO 10 februarie 2019: Nu scăpăm de ceaţă. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, cerul va fi noros în toată țara, iar izolat va fi ceaţă slabă. Vântul va sufla slab din sud. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat două grade Celsius, iar la Bălţi vor fi trei grade. La Orhei se aşteaptă patru grade Celsius. La Tiraspol sunt anunţate cinci grade, iar Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maxima va fi de şapte grade Celsius.

În Capitală, astăzi, vor fi cinci grade Celsius. În următoarele zile vremea, pe timp de zi, va fi de până la nouă grade, însă pe timp de noapte vom avea şi la minus şase grade grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid vor fi 14 grade, iar la Roma 15 grade Celsius. La Paris se aşteaptă 12 grade. La Londra şi Berlin se anunţă opt şi, respectiv, nouă grade Celsius. 11 grade au fost prognozate la Viena, iar la Praga, Varşovia şi Budapesta nu va fi mai cald de nouă grade Celsius. La Belgrad se vor înregistra 12 grade Celsius. În Capitala României termometrele vor indica şase grade Celsius. La Atena maxima va fi de 14 grade, iar la Ankara opt grade Celsius. La Kiev şi Moscova se vor înregistra două şi, respectiv, un grad Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu