METEO 1 octombrie 2019: Cum ne surprinde vremea şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Astăzi, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 21 de grade Celsius, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 23 de grade. La Tiraspol vor fi 24 de grade, iar la Leova 25. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 26 grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi 24 de grade.

În următoarele zile se anunţă vreme instabilă. Maximele vor oscila între 22 şi 27 de grade, iar minimele vor varia între 9 şi 14.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. În unele regiuni va ploua. La Madrid, termometrele vor indica 27 de grade, iar la Paris vor fi 21. La Londra se vor înregistra 18 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. În capitala Italiei sunt prognozate 26 de grade. La Viena şi Budapesta sunt anunţate 24 de grade. La Praga vor fi valori de 21 de grade. La Varşovia vor fi 16 grade. La Belgrad nu va fi mai cald de 26 de grade. La Bucureşti se aşteaptă 28 de grade, iar la Atena va fi cu un grad mai cald. La Kiev şi Moscova termometrele nu vor depăşi 16 grade. La Ankara maxima va fi de 28 de grade.

Lasă un comentariu