METEO 1 noiembrie 2019: Frig de crapă pietrele. Ce temperaturi vom avea astăzi

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra şapte grade Celsius, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra nouă grade. La Tiraspol şi Comrat maxima va fi de 11. La Leova se așteaptă 10 grade, iar la Cahul sunt anunţate 12.

În Capitală, astăzi, termometrele vor arăta 10 grade. În următoarele zile maximele vor oscila între 11 şi 19 grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi plus 11.

 Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 21 de grade. La Paris şi Londra vor fi 16, însoţite de precipitaţii. La Berlin sunt anunţate opt grade, iar la Roma se va încălzi până la 22 de grade. La Viena vor fi nouă grade, iar la Praga va fi cu unul mai puţin. La Varşovia sunt aşteptate şapte grade, iar la Budapesta, 10. La Belgrad maxima va fi de 13 grade. În capitala României vor fi opt grade. La Atena se vor înregistra 19 grade cu ploi însoţite de descărcări electrice, iar la Ankara vor fi 14 grade, la fel cu ploi. La Kiev termometrele vor indica cinci grade. La Moscova va ninge şi se va înregistra un grad.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu