METEO 1 martie 2018. Primăvara începe cu temperaturi de până la MINUS 13 grade Celsius

Embed:

Astăzi, în toată țara cerul va fi variabil şi va ninge slab. Pe drumuri se va forma polei și izolat va viscoli slab. Vântul va sufla din nord-vest cu intensificări.

La Briceni şi la Soroca se vor înregistra minus 13 grade Celsius, iar la Bălţi va fi un grad mai puţin. La Orhei, mercurul din termometre va indica minus 11 grade.

La Tiraspol, pe parcursul zilei vor fi minus zece grade, iar la Leova cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul vor fi minus opt grade Celsius.

În Capitală, se vor înregistra până la minus zece grade Celsius.

Zilele următoare se aşteaptă ninsori, iar temperaturile vor fi, ziua, până la minus nouă grade, iar noaptea vor fi până la minus 19 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, se vor înregistra 12 grade Celsius, iar la Roma va fi cu un grad mai mult. La Londra, se așteaptă un grad, iar la Paris vor fi patru grade Celsius.

La Berlin, maxima va fi de minus patru grade Celsius, iar la Viena vor fi minus cinci grade. La Varșovia, mercurul din termometre va arăta minus opt grade Celsius, în timp ce la Budapesta vor fi minus patru grade.

La Belgrad, sunt așteptate minus cinci grade. La Atena, va fi cald cu maxime de până la 13 grade, iar la Ankara este prognozat un grad.

La București, termometrele vor indica minus şase grade. La Kiev se vor înregistra minus trei grade, iar la Moscova minus zece grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu