METEO 1 IULIE 2019: Vreme toridă la început de săptămână. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 28 de grade Celsius, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se anunţă 30 de grade, iar la Tiraspol vor fi 31. La Leova meteorologii promit 32 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 33 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 31 grade Celsius. Săptămâna aceasta vremea va fi instabilă. Ziua, temperaturile vor oscila între 23 și 33 de grade, iar noaptea vor varia între 16 şi 22 grade Celsius

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid termometrele vor indica 37 de grade Celsius, iar la Roma cu trei grade mai mai puţin. La Paris şi Berlin se vor înregistra 27 de grade.

La Londra sunt prognozate 21 de grade Celsius. La Viena se aşteaptă 37 de grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai rece.

La Varşovia se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi sunt prognozate 29 de grade. La Budapesta vor fi 34 de garde Celsius, iar la Praga vor fi 31. În capitala României şi în cea a Ucrainei vor fi valori de 33 de grade, pe când în capitala Turciei temperaturile nu vor depăşi 27 de grade. La Atena se aşteaptă 31 de grade , iar cerul va fi senin.

La Moscova va ploua, iar maxima va ajunge la 25 grade Celsius.

Lasă un comentariu