METEO 05 NOIEMBRIE 2018: Ceaţa pune stăpânire pe ţară. Cum va fi vremea astăzi

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 13 grade Celsius, iar la Bălți - cu un grad mai mult. La Orhei aşteaptă 15 grade, iar la Tiraspol: 16. În sudul ţării, termometrele vor ajunge până la 17 grade la Leova şi Cahul, iar la Comrat va fi cu un grad mai mult.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 17 grade. În următoarele zile precipitaţii nu se prevăd, iar temperaturile nu vor depăşi 14 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 11 grade Celsius. La Paris sunt prognozate 18 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. În capitala Italiei se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi până la 21 de grade. La Londra termometrele vor indica 15 grade. La Viena şi Praga sunt anunţate 16 grade cu cer variabil.

În capitala Poloniei: 17 grade. La Budapesta şi Belgrad temperaturile vor urca până la 19 şi respectiv 20 de grade. Tot 20 de grade se aşteaptă şi la Ankara. Locuitorii din Bucureşti se vor bucura de vreme caldă de până la 18 de grade. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 11 şi respectiv 6 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu