Messi vrea "să spele" ruşinea din sezonul trecut

Embed:

Messi vrea să spele ruşinea din sezonul trecut în care Barcelona a pierdut titlul şi a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor. "Nici acum nu pot să-mi revin. Mai ales după ce am ratat acel penalty cu Chelsea." Cel mai bun fotbalist al anului trecut a declarat însă că întoarcerea lui David Villa este esenţială pentru ca Barca să-şi întoarcă trofeele.

Lionel Messi este încă negru de supărare că echipa sa, FC Barcelona, a ratat principalele obiective sezonul trecut, câştigarea Ligii Campionilor şi a titlului.

"Nici acum nu pot să-mi revin de la înfrângerea din semifinalele Ligii Campionilor cu Chelsea. Mai ales că am ratat acel penalty. Şi în La Liga am pierdut titlul ruşinos în faţa lui Real Madrid",a  declarat jucătorul Barcelonei Lionel Messi.

După plecarea lui Pep Guardiola, Messi are încredere în noul antrenor. Atacantul de 25 de ani spune că Tito Vilanova are la dispoziţie o echipă perfectă pentru a cuceri cât mai multe trofee.

"Nu avem nevoie de atacanţi. Tot de ce avem nevoie este întoarcerea lui David Villa. Este un jucător esenţial pentru noi. El deja se antrenează cu echipa şi sper să se facă bine", a spus Messi.

Pe 24 iulie, catalanii vor juca un amical, în Germania, contra lui Hamburg, care sărbătoreşte 125 de ani de la înfiinţare. Pe 18 august Barca va juca primul său meci din La Liga, în deplasare cu Mallorca.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu