MESSI ŞI-A IMITAT RIVALUL. Argentinianul a exersat execuția lui Cristiano Ronaldo

Lionel Messi se pregăteşte în stilul lui Cristiano Ronaldo de cel mai tare meci al următorului weekend, cel dintre FC Barcelona şi Real Madrid.

Super-starul argentinian a încercat la antrenament să repete execuția din "foarfecă" a marelui său rival de la Real din meciul cu Juventus Torino din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Partida dintre cele două super-cluburi spaniole este programată pentru duminică-seară, pe stadionul Camp Nou. Meciul însă nu va avea o miză atât de mare. Barcelona şi-a asigurat deja titlul de campioană şi are un avans de 15 puncte faţă de Real, care se clasează doar pe poziţia a treia.

Presa din Spania a scris că antrenorul clubului regal Zinedine Zidane îşi va menaja vedetele, pentru o cât mai bună gestionare a efortului fizic până la finala Ligii Campionilor, programată peste 3 săptămâni.

Ziariştii iberici susţin că antrenorul francez vrea să joace acest meci de mare tradiţie al fotbalului spaniol cu doar doi titulari şi să ruleze cât mai mulți fotbalişti care au jucat mai puţin în acest sezon.

În meciul din tur cu catalanii, Realul a pierdut cu 0-3 pe teren propriu.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu