Messi nu îl va împiedica pe Neymar să-şi demonstreze abilităţile

Embed:

Lionel Messi nu are frică de concurenţa cu Neymar! Cel mai bun jucător al planetei din ultimii patru ani a declarat că nu îl va împiedica pe fotbalistul brazilian să-şi demonstreze abilităţile. Totodată, Messi a spus că nu se va mai ocupa personal de problemele cu fiscul.

"Cred că Neymar are multe de făcut pentru echipa noastră. El este foarte bun în duelurile unu la unu. Neymar este un jucător foarte puternic, care poate face diferenţa de unul singur. Nu am de gând să-l împiedic pe el să-şi facă treaba bine", a spus Lionel Messi.

Lionel Messi a declarat că nu îl mai deranjează problema cu fiscul. Luna trecută, acesta a fost acuzat de evaziune fiscală, iar mai târziu a plătit 10 milioane de euro fiscului din Spania, încearcând să demonstreze că obiectivul său nu a fost nicicând evaziunea fiscală.

"Sunt foarte calm. Eu nu mă voi ocupa de acest caz. Avem avocaţi şi manageri care se ocupă de averea noastră. Am încredere în ei şi ei vor avea grijă de acest lucru", a precizat Messi.

Cele două superstaruri, Lionel Messi şi Neymar, vor avea ocazia să joace primul meci împreună la Barcelona pe 20 iulie, atunci când catalanii au programat un amical cu formaţia Legia Gdansk din Polonia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu