MESAJUL unei femei care a murit în avionul prăbuşit în Iran. Ce i-a spus soţului cu 20 de minute înainte de TRAGEDIE

Cu 20 de minute înainte de tragedie, o femeie care se afla în avionul morţii, prăbuşit în Iran, a lăsat un mesaj tulburător. Sheyda Shadkhoo, o iraniancă stabilită în Canada, şi-a sunat soţul de la bordul aeronavei. Bărbatul crcede că soţia lui a avut o promoniţie, relatează CNN, transmite mediafax.ro.

Bărbatul a relatat că soţia lui era îngrijorată. Femeia se afla în Teheran pentru a-şi vizita mama. La finalul concediului s-a urcat la bordul avionului pentru întoarcerea în Canada, unde o aştepta soţul ei.

"Am vorbit cu ea cu 20 de minute înainte de decolarea avionului" a povestit bărbatul, subliniind că soţia lui era îngrijorată de tensiunile dintre Iran şi SUA după uciderea lui Qasem Soleimani.

"A vrut să mă calmeze că nu va fi război acolo. I-am spus să nu se îngrijoreze. Nimic nu se va întâmpla", i-a spus bărbatul. Apoi a închis telefonul şi s-a pregătit de decolare.

Bărbatul crede că soţia lui a avut o premoniţie că ceva rău se va întâmpla cu avionul. Înainte de a pleca din Iran, Sheyda a publicat pe Instagram un selfie în care îşi exprima temerile.

"Ştia ceva. Uitaţi-vă la faţa ei, la poezia scrisă", a relatat bărbatul cu lacrimi în ochi în faţa jurnaliştilor.

"Plec... dar ce las în spatele meu mă sperie. În spatele meu, în spatele meu. Mi-e teamă pentru oamenii din spatele meu", este poezia publicată de femeie pe contul de Instagram.

Acum Hassan spune că nu şi-a poate imagina cum va fi viaţa fără femeia care i-a fost alături în ultimii 10 ani.

Citeşte şi: AVIONUL MORŢII din Iran. Printre cele 176 de victime sunt familii întregi, dar şi 15 copii

Echipajul de la bordul avionului ucrainean, care s-a prăbuşit în Iran, nu a cerut ajutorul prin radio, însă a încercat să se întoarcă pe aeroport cu puţin timp înainte de a se prăbuşi, au informat investigatorii iranieni, relatează The Guardian. Aeronava s-a prăbuşit la scurt timp de la decolare din cauze unei probleme tehnice, se arată într-un raport iniţial publicat joi.

Investigatorii iranieni au mai informat că avionul Boeing 737-800 a luat foc înainte de a face contact cu solul. Toate cele 176 de persoane aflate la bordul avionului au murit. Anchetorii ucraineni vor să caute posibile resturi ale unei rachete ruseşti la locul prăbuşirii avionului Boeing 737-800 în Iran. Ucraina ia în considerare mai multe posibile cauze ale prăbuşirii, inclusiv un atac cu rachete, coliziune, explozie a motorului sau terorism.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu