MESAJUL TULBURĂTOR al unei prezentatoare TV, după ce fratele său a murit, iar mama ei a ajuns la spital (VIDEO)

Embed:

Prezentatoare TV Lilia Ojovanu a fost la emisiunea Doctorii de la PRIME.MD. Lilu a povestit despre momentele grele prin care a trecut. Totodată, inițiatoarea Campaniei STOP ALCOOL LA VOLAN, care a devenit campanie națională, a povestit și despre moartea fratelui ei care a murit într-un accident din cauza unui șofer beat la volan. 

"A fost o durere, un mesaj pe care am vrut să îl transmit, m-am gândit să fie și un mesaj de concept, nu în zadar m-am pus lângă semnul cu STOP într-o intersecție foarte aglomerată pentru că am vrut și prin mesajul pozei, și prin mesajul transmis prin text, să spun că deja e prea mult.

Eu am fost nevoită să fac acest apel pentru că în urmă cu cinci ani mi-am pierdut fratele într-un accident rutier. Au murit băieți tineri din cauza unui șofer băut la volan. Acum câteva săptămâni era să îmi pierd mama tot diin cauza indiferenței și prostiei unui tânăr de 20 de ani care a urcat beat la volan și care a dus în spital patru oameni și a lovit mortal un om.

Mama mea era în timpul muncii, ea încerca să ajute un om rănit să ajungă la spital, iar în loc să îl ducă pe el în siguranță au ajuns și ei toți la spital. 

Mă bucăr că acest mesaj a fost preluat cât și de instituțiile statului, cât de oamenii simplii și oamenii de pe rețelele de socializare."

Totodată prezentatoarea Vorebelor Bune a povestit și despre starea de sănătate a mamei sale. 

"Va fi nevoie încă vreo cinci săptămâni să stea la pat pentru că are bazinul fracturat în două locuri, clavicula ruptă și la gleznă are două mici intervenții, dar este foarte bine că nu a fost operată. Cumva îngerul familiei noastre Andrușa a avut grijă ca leziunile ei să fie relativ ușoare și să nu fie nevoie de intervenții chirurgicale. Echipa de medici a decis că e mai bine să lăsăm natura și corpul să se reântrăgească."

Lilu a povestit și despre momentele în care a aflat că șoferul vinovat de accident este un șofer băut, la fel cum s-a întâmplat și în cazul accidentului în care a decedat și fratele său.

"Deja în momentele în care sunt despre viață și despre moarte, nu m-a interesat ce s-a întâmplat acolo. Dar atunci când colegii mamei care au venit în ajutor și au zis că l-au scos pe băiat și între picioare avea încă o sticlă de băutură, atunci așa de "Doamne, chiar nu ai putut să rămâi acolo unde erai și-să bei și mințile, dar nu băga în spital sau să duci în mormânt alți oameni, cu ce sunt ei vinovați". Pe mine întodeauna asta mă doare, dacă tu nu ești conștient, rămâi în inconștiența ta, dormi sub un gard, dormi la barul la care ai băut sau la prietenii care ai băut, numai nu urca și nu ucide oameni."

CITEȘTE ȘI: Una dintre victimele accidentului, cu implicarea ambulanţei, este mama prezentatoarei Lilu. Vezi mesajul emotionant pe care l-a scris

Lasă un comentariu