Mesajul selecționerului echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, Engin Firat: ”Nu ieșiți afară fără necesitate”

Embed:

Engin Firat, selecționerul echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova este îngrijorat de răspândirea coronavirusului. Antrenorul turc a trimis un mesaj de încurajare prin intermediul unui filmuleț video.

"Să nu ieșiți afară fără necesitate, aerisiți locuința, să nu primiți oaspeți! China a demonstrat că este posibil de făcut față virusului, dacă se respectă regulile menționate. Respectați-vă reciproc, aveți grijă de igienă. Personal am oprit toată activitatea mea și am decis să stau acasă până ce virusul  va fi învins. Vă rog, să faceți la fel!", a afirmat selecționerul naționalei de fotbal a Republicii Moldova, Engin Firat.

Și fostul selecționer al reprezentativei țării noastre, Gabi Balint, a îndemnat lumea să stea acasă.

"Dragi, români! Suntem în fața unui meci greu, pe care îl vom câștiga, dacă vom acționa ca o echipă. Să fim uniți, să fim responsabili. Avem un avantaj - jucăm acasă, nu în deplasare! Stăm acasă!", a spus fostul selecționer naționala de fotbal a Republicii Moldova, Gabi Balint.

Recent Federația de Fotbal a amânat startul Campionatelor Republicii Moldova. Sezonul urma să înceapă weekend-ul trecut, însă Comitetul de Urgență al Federației Moldovenești de Fotbal a decis să suspende toate competiţiile sportive ce se desfășoară sub egida forului naţional de profil din cauza epidemiei de COVID -19. În aceste condiţii s-a stabilit că noua ediţie a Diviziei Naţionale va debuta pe 4 aprilie, iar campionatul în Divizia A va începe pe 10 aprilie.

loading...

Lasă un comentariu