Mesajul președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

Președintele Parlamentului, Zinainda Greceanîi, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. Greceanîi menționează că "Este important pentru noi să fim uniți și să înțelegem că avem o istorie comună și un viitor pe care, prin efort conjugat, îl putem face frumos! Și sper că împreună vom oferi cetățenilor, copiilor și nepoților noștri o viață decentă și sigură acasă, în țara noastră!"

"Dragi compatrioți,

Vă felicit cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova! Vă doresc să fiți mîndri și demni de țara noastră, care anul acesta marchează 660 de ani!

În această zi de sărbătoare vreau să mulțumesc tuturor celor care au apărat și au consolidat statul nostru de-a lungul anilor, celor care au învățat, tratat, protejat și ajutat părinții și copiii noștri, în pofida tuturor greutăților. Doar grație credinței și rezistenței oamenilor care își desfășoară în fiecare zi cu onestitate meseria, astăzi sărbătorim a 28-a aniversare a independenței țării noastre.

Sunt convinsă că și în viitor vom putea răspunde tuturor provocărilor și vom depăși toate dificultățile. Este important pentru noi să fim uniți și să înțelegem că avem o istorie comună și un viitor pe care, prin efort conjugat, îl putem face frumos! Și sper că împreună vom oferi cetățenilor, copiilor și nepoților noștri o viață decentă și sigură acasă, în țara noastră!

Felicitări cu ocazia Zilei Independenței", a scris președintele Parlamentului, Zinainda Greceanîi, pe pagina sa de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu