MESAJUL premierului Filip cu ocazia începutului noului an şcolar: Evoluția modernă a societății noastre începe de la educație

Premierul Pavel Filip a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, studenților și profesorilor din țara noastră cu ocazia începutului noului an școlar.

"Primul sunet este o zi plină de emoții pentru elevi, părinți și dascăli. Evoluția modernă a societății noastre începe de la educație. De aceea, am insistat ca sistemul de educație să fie o prioritate națională. Dragi elevi, vă îndemn să fiți curioși, setoși de cunoștințe și să nu renunțați niciodată la visuri. Felicitări cu ocazia noului an școlar și mult succes", a menţionat prim-ministrul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

PUBLIKA.MD aminteşte că aproximativ 325 de mii de elevi au început astăzi un nou an de studii. Tradiţional, în toate cele peste 1.300 de instituţii de învăţământ au fost organizate festivităţi. În acest an merg la şcoală cu aproximativ 20 de mii de elevi mai puţini decât în 2017. În clasa întâi sunt cu două mii de boboci mai mulţi comparativ cu anul trecut.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu