MESAJUL lui Vlad Plahotniuc din scuarul Teatrului de Operă şi Balet (VIDEO)

Embed:

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a ţinut un discurs scurt în faţa oamenilor care s-au adunat în centrul Capitalei la un miting. Politicianul a inspirat oamenilor încredere şi a spus că anul 2016 va fi anul schimbărilor în Republica Moldova.

Citeşte mai jos întreg mesajul:

"Vreau să mulţumesc că aţi venit azi aici să susţineţi această manifestaţie paşnică, o manifestaţie pentru stabilitatea Moldovei. Nici eu nu m-am aşteptat să veniţi într-un număr atât de mare. Am venit cu colegii mei aici pentru că noi suntem puternici în echipă. Am reuşit să avem în Parlament o majoritate stabilă care va susţine o guvernare proeuropeană, dar va susţine de azi înainte doar acea guvernare proeuropeană care va aduce în casele noastre linişte, ordine, stabilitate şi bunăstare! Nu vom mai susţine guvernarea care se acoperă cu lozinci proeuropene. Noi ne vom preocupa de oamenii care ne reprezintă, de acea majoritate a cetăţenilor Republicii Moldova care o vedem aici. Voi sunteţi vocea poporului, acelei majorităţi a oamenilor care speră că în ţara asta să se schimbe ceva. În această ţară trebuie să apară linistea, bunăstarea, stabilitatea, iar speranţa să nu dispară. Şi pentru că suntem după calendarul credinţei noastre într-un ajun de Anul Nou, iar în ajun vă spunem că în 2016 vă asteaptă doar veşti bune. Moldova va renaşte. Vom aduce liniştea şi speranţa pe care aţi pierdut-o. Vom aduce stabilitate. Vom aduce în ochii voştri bucurie şi credinţă! Vă mulţumesc şi la mulţi ani!", a declarat Plahotniuc.

PUBLIKA.MD menţionează că cetățenii din toate colțurile țării s-au moblizat la un miting de amploare, care a avut loc astăzi în scuarul Teatrului de Operă și Balet din capitală. Oamenii au cerut preşedintelui ţării să numească în funcţia de prim-ministru candidatul desemnat de majoritatea parlamentară.

Citeşte şi: LIVE TEXT din scuarul Teatrului de Operă din Chişinău. LUMEA CERE SCHIMBARE

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu