Mesajul lui Stoianoglo după investire. A vorbit despre dosarul PSRM, despre limba română şi a promis că procurorii nu vor mai face SHOW

Embed:

Alexandr Stoianoglo a depus, astăzi, jurământul şi a fost investit în funcţia de Procuror General. În cadrul evenimentului, acesta a venit cu un scurt mesaj. 

"Va mulţumesc pentru încredere. Cred că o să găsim posibilitate să rezolvăm probleme. Vă mulţumesc pentru întelegere şi cred că vom avea o echipă bună şi vom rezolva problemele. 

Dragi colegi, am avut noroc sa activez aici şi acum am revenit. Sunt sigur că o să rezolvăm problemele. Depinde de noi, de fiecare.", a spus Stoianoglo.  

Ulterior, Stoianoglo a făcut declaraţii de presă şi a promis că, de săptămâna viitoare, procurorii nu vor mai organiza showuri cu descinderi în birourile oamenilor de afaceri. "Oamenii de afaceri plătesc impozite, deschid locuri de muncă, ei nu trebuie să trăiască în frică", a spus Stoianoglo. 

Stoianoglo a fost întrebat de jurnalişti şi despre dosarul finanţării din exterior al PSRM: "Toate dosarele vor fi examinate în modul stabilit de lege. Eu nu sunt cunoscut cu detalii, noi neapărat vom reveni. Vă spun precis că totul va fi în cadrul legislaţiei", a răspuns Procurorul General. Şeful statului, Igor Dodon, care se afla lângă Stoianoglo în timp ce a fost adresată această întrebare, a venit şi el cu o reacţie: "Eu chiar vă rog, dle Procuror", a spus Dodon .

Şi pentru Alexandr Stoianoglo se exprimă greu în limba română, acesta a fost întrebat dacă va face cursuri: "Totul o să fie normal cu limba română.", a precizat Procurorul General. 

loading...

Lasă un comentariu