MESAJUL lui Marian Lupu înainte de alegerile parlamentare de duminică

Embed:

Liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu, a venit cu un mesaj pentru cetăţenii Republicii Moldova înainte de alegerile parlamentare care vor avea loc duminică, 30 noiembrie. Preşedintele democraţilor a îndemnat oamenii să voteze pentru linişte şi pace în ţară.

"Veniţi duminică la vot şi acordaţi încrederea şi sprijinul dumneavoastră Partidului Democrat. PDM este partidul care pune în centrul preocupărilor - familia. Aşa vom creşte Moldova. Vrem ca toţi să aveţi famili unite, puternice. Votul de duminică este important pentru viitorul ţării şi familiile acestei ţări", a menţionat Marian Lupu.

De asemenea, liderul PDM a spus că Partidul Democrat este gata să îşi asume responsabilitatea pentru viitorul ţării. "Noi vrem pace şi stabilitate. Vrem să creştem la fel ca alte ţări care au ajuns în UE. PDM este cea mai puternică forţă naţională care lucrează pentru stabilitatea ţării. Am fost în această campanie electorală practic în toate raioanele ţării. Le-am vorbit oamenilor despre drepturile femeilor, despre locuri de muncă şi salarii mari. Ne-am întâlnit cu zeci de mii de oameni. Am fost cei mai activi şi cei mai aproape de cetăţeni. Suntem o echipă mare cu tineri şi oameni profesioneşti şi privim cu încredere spre viitor", a precizat Lupu.

Marian Lupu a declarat că Partidul Democrat susţine crearea unei coaliţii proeuropene. "Ţara noastră are nevoie de o guvernare competentă. PDM va determina după 30 noiembrie guvernarea europeană. PDM garantează că partidul va uni interseul ţării dintre Est şi Vest, astfel ca cetăţeanul să crească în bunăstare în ţara noastră. Vă chem pe toţi la vot! Pe toţi care doriţi binele Moldovei", a punctat liderul PD.

Pe 30 noiembrie în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu