Mesajul lui Igor Dodon cu ocazia Hramului Oraşului Chişinău

Președintele țării, Igor Dodon a felicitat chișinăuienii cu Hramul Orașului. Dodon le-a urat locuitorilor Capitalei multă sănătate, bucurie, pace, bună înțelegere și solidaritate civică.

Totodată, președintele a evidențiat și starea deplorabilă în care se află Capitala. Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că speră ca la următorul hram, Capitala să aibă un primar competent, care să aibă grijă de locuitori.

"Astăzi, cînd creștinii cinstesc frumoasa sărbătoare – „Acoperămîntul Maicii Domnului”, pentru noi, locuitorii capitalei, această zi este de o însemnătate deosebită, fiindcă marcăm și Hramul orașului.

Doresc să adresez mulțumiri celor care, activînd de decenii în cele mai diverse domenii, au crescut bunul nume al capitalei noastre, au făcut din ea un veritabil centru al vieții economice, politice și culturale al țării. Spre regret, în rezultatul ultimilor ani de administrare incompetentă, Chișinăul a ajuns într-o stare deplorabilă și are stringentă nevoie de o resetare, dezvoltare și modernizare. Îmi exprim speranța că la următorul Hram al capitalei, Chișinăul va avea un primar competent, profesionist, care va avea grijă de oraş şi locuitorii acestuia.

Astăzi, în mai multe localități este sărbătorit Hramul. Cu acest prilej deosebit, urez locuitorilor multă sănătate, bucurie, pace, bună înțelegere și solidaritate civică. Să păstrăm satele și orașele pentru copii, să le îmbogățim în continuare cu proiecte de dezvoltare, să le readucem căldura și ospitalitatea.

De asemenea, adresez sincere felicitări tuturor credincioşilor ortodocşi și locuitorilor Moldovei cu ocazia frumoasei sărbători creștine. Preasfînta Maica Domnului să ne aibă sub Vălul Său sfînt și să ne ocrotească de toate relele!

La Mulţi Ani, Chişinău", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu