Mesajul lui Alexandru Jizdan pentru polițiști: De voi depinde liniștea și securitatea în societate

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a venit cu un mesaj deosebit pentru polițiști la a 26-a aniversare a Poliției Naționale.

Acesta a povestit cum a ales să fie polițist cu 24 de ani în urmă, despre sacrificiile acestei profesii dar și despre adevărata răsplată care este încrederea oferită de cetățeni.

Totodată, ministrul a subliniat în mesajul său rolul fiecărui polițist pentru Ministerul de Interne, dar și pentru societate.

"Voi sunteți shimbarea, de voi depinde liniștea și securitatea în societate, iar prin acțiunile voastre, prin atitudine și respect veți obține cea mai bună răsplată - încrederea cetățenilor. Să nu uitați că Oamenii au nevoie de Oameni.

Eu vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți și vă doresc liniște în familiile voastre, acolo unde mereu cineva să aștepte, acolo unde întotdeauna cineva se va mândri cu faptele voastre.

Fiecare polițist, din fiecare colț al țării joacă un rol important în Ministerul Afacerilor Interne, fără voi noi nu am putea realiza obiectivele propuse, împreună suntem o echipă, împreună MAI puternici și MAI buni.", a declarat ministrul Alexandru Jizdan. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu