MESAJUL eurodeputatului PSD, Andi Cristea către Siegfried Mureşan: Nu eşti omul potrivit să vorbeşti de fidelitate

Eurodeputatul PSD Andi Cristea îi transmite lui Siegfried Mureşan că nu e în măsură să vorbească despre fidelitate, având în vedere trecerea sa de la PMP la PNL. Reacţia vine după ce Mureşan a spus că socialiştii europeni mai ţin PSD membru doar pentru că au nevoie de 10 mâini ridicate, scrie mediafax.ro.

"Colegul Siegfried Mureşan loveşte din nou... Dragă Siegfried, singurul motiv pentru care te afli la PNL e nevoia de mâini a liberalilor, care mai vroiau încă pe cineva cu "coloană vertebrală" în echipă. Te-au găsit repede căci agitai tu mâinile pe culoare la PE neştiind cum să părăseşti formaţiunea care te-a adus acolo, PMP. La trecutul mare, viitor pe măsură!", a scris Andi Cristea, sâmbătă pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că Mureşan s-ar fi rugat de Monica Macovei, apoi a trecut la partidul condus de Traian Băsescu doar pentru a obţine un loc în Parlamentul European, la grupul PPE.

"Lăsând însă glumă deoparte, nu eşti omul potrivit să vorbeşti de fidelitate, valori naţionale şi europene. Dacă nu se rugau nişte amici nemţi de Macovei, nu te primea în cabinet iar după aceea, nu te primea nimeni în secretariatul PPE, de unde ai făcut «pasarelă» la Băsescu. Doar pentru că eşti singura mână ridicată «mediatic» din PNL de la P.E. nu înseamnă că o şi ridici bine. Dacă nu crezi, întreabă-ţi colegii de partid...", a completat eurodeputatul PSD.

Europarlamentarul Sigfried Mureşan a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că singurul motiv pentru care PSD mai este membru al socialiştilor europeni este acela că partidele socialiste sunt "la pământ" în Germania, "slabe" în Franţa, Italia, în timp ce în Polonia sunt "aproape inexistenţi".

"Deci sunt la pământ în Franţa, sunt slabi în Germania, slabi în Italia unde erau la 40% şi în patru ani sunt la 18% acum, în Polonia sunt aproape inexistenţi. Şi doar această slăbiciune a socialiştilor europeni ţine PSD-ul acolo, pentru că au nevoie de 10 mâini ridicate din România", a precizat Mureşan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu