Mesajul emoționant postat de "Harry Potter" după moartea profesorului "Snape"

Actorul Daniel Radcliffe, renumit pentru interpretarea personajului Harry Potter, a postat, duminică, pe contul său de Google+, un mesaj de comemorare a actorului Alan Rickman, care l-a interpretat pe profesorul Snape în franciza "Harry Potter" şi care a murit, joia trecută.

"Fără niciun dubiu, Alan Rickman rămâne unul dintre cei mai mari actori cu care am jucat vreodată. Mai mult, el va rămâne una dintre cele mai loiale şi înţelegătoare persoane pe care am cunoscut-o, în toată industria cinematografică. El m-a încurajat nu doar pe platoul de filmare, ci şi în anii care au urmat perioadei Harry Potter. Sunt foarte sigur că a fost prezent la toate piesele în care am jucat, atât pe scenele de teatru din Londra, cât şi pe cea din New York. Şi nu era obligat să facă asta. Cunosc alţi oameni cu care Alan i-au fost prieteni mult mai mulţi ani decât am fost eu şi care mi-au spus: "Dacă îl suni pe Alan, nu contează unde se află sau cât de ocupat e cu ceea ce face, va fi alături de tine în mai puţin de o zi", a scris Radcliffe.

Mai mult, actorul a atras atenţia că oamenii îşi fac o idee despre actori pe baza rolurilor pe care aceştia le interpretează.

"Oamenii sunt luaţi prin surprindere când află că Alan era opusul personajelor dure pe care le-a interpretat. Alan a fost un om extraordinar, generos, modest şi cu simţul umorului", a mai transmis Daniel Radcliffe.

El a mai precizat că Alan Rickman a fost unul dintre primii actori adulţi din "Harry Potter" care l-a tratat nu ca pe un copil, ci ca pe un coleg. 

"Pentru mine, a fost foarte important că am avut ocazia să joc alături de el la o vârstă în care eram în formare. Voi ţine cont de tot ce m-a învăţat pentru tot restul vieţii mele şi a carierei actoriceşti. Platoul de filmare şi scena de teatru au rămas mult sărace, în lipsa acestui minunat om şi actor", a conchis actorul.

Actorul Alan Rickman, care l-a interpretat, printre altele, pe profesorul Severus Snape din franciza "Harry Potter", a murit, joi, la vârsta de 69 de ani, la Londra, din cauza cancerului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu