Mesajul emoţionant postat de fiul patronului clubului Leicester City: "Îmi e dor de tine, tată"

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, fiul patronului clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea arătată după decesul tatălui său, printr-un mesaj postat pe site-ul oficial al grupării din Premier League, transmite News.ro.

Aiyawatt, care este vicepreşedinte al Leicester City, a promis că va duce mai departe viziunea tatălui său, scrie hotnews.ro.

"Vă mulţumesc tuturor din adâncul sufletului pentru susţinerea copleşitoare. Mulţumesc şi poliţiei şi serviciilor de urgenţă. Reacţia lor rapidă de sâmbătă a făcut ca mulţi oameni să rămână în siguranţă. Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să înţeleg cât de important era tatăl meu pentru multe persoane din întreaga lume şi sunt impresionat de cât de mulţi oameni l-a avut în inimă. Sunt extrem de mândru că am un tată atât de extraordinar. De la el, am primit o misiune şi o moştenire de dus mai departe şi intenţionez să fac acest lucru.

Ştiu că voi primi susţinerea necesară pentru a face asta şi vă sunt recunoscător pentru toate mesajele şi cuvintele frumoase. Tatăl meu m-a învăţat să fiu puternic şi să am grijă de familie. Şi-a iubit familia. A făcut Leicester City o familie. Şi nimic nu l-ar fi făcut să fie mai mândru decât să vadă cum familia Leicester City pe care a construit-o se susţine într-o perioadă atât de tristă. Tatăl meu avea un fel de a mă învăţa despre viaţă şi muncă fără să pară că este o lecţie. Era mentorul şi modelul meu. Astăzi, m-a lăsat cu o moştenire de purtat mai departe şi voi face tot ce voi putea pentru a-i duce mai departe viziunea şi visurile. Eu şi familia mea vrem să vă mulţumim fiecăruia dintre voi pentru bunătatea arătată în cea mai dificilă perioadă pentru noi. Îmi e dor de tine, tată, din toată inima", se arată în mesajul fiului lui Vichai Srivaddhanaprabha.

Patronul clubului Leicester City a murit sâmbătă, la vârsta de 60 de ani, alături de alte patru persoane, după ce elicopterul său s-a prăbuşit imediat după ce a decolat de la stadionul King Power.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu