Mesajul EMOŢIONANT pe care fetiţa unui pompier l-a scris tatălui său, plecat de acasă: "Te iert pentru că oamenii te iubesc"

Antonia întreabă de mai multe zile când vine tatăl său, care este pompier și a fost chemat la serviciu.

Bărbatul coordonează echipa solicitată să stingă un incediu de proporții, izbucnit la fabrica de condimente Solina din Alba Iulia, potrivit antena1.ro.

Mama Antoniei i-a explicat că tatăl său este plecat să salveze oameni, așa că, în timp ce-l așteaptă acasă, i-a scris o scrisoare.

Antonia este fetița maiorului Ovidiu Costea, prim adjunct la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din județul Alba, unul dintre pompierii care a coordonat echipa care s-a luptat cu flăcările și care a stins după ore de groază incendiul izbucnit la fabrica de condimente din Alba Iulia.

În tot acest timp, fiica și soția îl așteptau acasă, iar cea mică i-a scris o scrisoare pe care mama le-a aratat-o colegilor soțului ei.

Scrisoarea a fost făcută publică de către IGSU, alături de mesajul: "Toate grijile dispar atunci când tati se întoarce acasă sănătos!"

Iată ce a scris Antonia în scrisoare:

„Te iubesc, tati! Ești eroul meu  și chiar dacă tot pleci de acasă te iert pentru că oamenii te iubesc și au nevoie de tine. Îmi doresc să nu pățești nimic. Mami și eu te iubim”

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu